top
"خیال بافی" توان مغز را افزایش می‌دهد

"خیال بافی" توان مغز را افزایش می‌دهد

کارگروه تربیتی پرتال جامع و تخصصی کودک، مهدکودک و خانواده: نورولوژیستهای کانادایی دریافتند که رویا دیدن با چشمان باز یا "خیال بافی" فعالیت تعداد قابل توجهی از مناطق مغزی را افزایش می‌دهد.

"خیال بافی" توان مغز را افزایش می‌دهد

 
        
نورولوژیستهای کانادایی دریافتند که رویا دیدن با چشمان باز یا "خیال بافی" فعالیت تعداد قابل توجهی از مناطق مغزی را افزایش می‌دهد.

نورولوژیستهای کانادایی دریافتند که رویا دیدن با چشمان باز فعالیت تعداد قابل توجهی از مناطق مغزی را افزایش می‌دهد.
 محققان دانشگاه بریتیش کلمبیا در ونکور در این خصوص اظهار داشتند که رویا دیدن با چشمهای باز که با اصطلاح "خیال بافی" شناخته می‌شود موجب افزایش توان اجرایی بسیاری از مناطق مغز می‌شود.
در این تحقیقات که نتایج آن در تازه ترین شماره مجله علمی Pnas منتشر شده است 15 مرد بزرگسال مورد بررسی قرار گرفتند. در این آزمایش برای این مردان یک تمرین توانایی ذهنی تجویز شد. در مدت این تمرینات یک دستگاه اسکنر، برای نشان دادن مناطقی که بیشترین فعالیت را داشتند مغز این داوطلبان را به طور مداوم اسکن می‌کرد.
این دانشمندان نشان دادند بخشی از مغز که با حل مسائل پیچیده در ارتباط است و "شبکه اجرایی" نام دارد، زمانی که ذهن داوطلب متمرکز بود فعال می‌شد. در حالیکه مناطق مغزی که در مدت انجام تکالیف عادی روزانه به کار گرفته می‌شوند و "شبکه پیش فرض" نام دارند در مدت حل این مسائل غیرفعال می‌شدند اما زمانی که ذهن غرق در یک نوع رویا با چشمهای باز می‌شد هر دو منطقه مغزی کاملا فعال بودند.
این دانشمندان در این خصوص توضیح دادند: "اکثریت وسیع رویاهای با چشم باز به سمت آن چیزی جهت یافته‌اند که محققان آن را نگرانیهای جاری می‌نامند. این نگرانیهای جاری، چیزهایی از زندگی فرد هستند که حل نشده باقی مانده‌اند. زمانی که ذهن در فضای تخیل گردش می‌کند، می‌تواند به مسائل با اهمیت زیادی فکر کند. این رفتار می‌تواند برای دور شدن از افکار و بعد بازگشتن بر روی مسائل پیچیده بسیار مفید باشد."        

 



مرتبه
مرتبه
نظر و تجربه خود را برای دیگران ثبت کنید

تبلیغات ویژه

تجربه مادرانه
شما میتوانید در مورد موضوع زیر بحث و تبادل نظر کنید و در قسمت نظرات تجربه خود را با مادران در میان بگذارید :
موضوع انتخاب شده :
جدا کردن اتاق فرزندان
تجربه خودرا بنویسید
تبلیغات